Zaproszenie do złożenia oferty BOT/314/2016 z dnia 04-11-2016 - BIP - Pomorska Specjalna Strefa Ekonomiczna sp. z o.o.

Zaproszenie do złożenia oferty BOT/314/2016 z dnia 04-11-2016


Pomorska Specjalna Strefa Ekonomiczna Sp. z o. o. (Zamawiający) niniejszym zaprasza do złożenia oferty na wykonanie oczyszczania otwartego zbiornika retencyjnego Z1 zlokalizowanego na działce nr 293/37 na terenie PSSE Żarnowiec w m. Nadole, gm. Gniewino, pow. wejherowski wraz z pracami towarzyszącymi (nr postępowania BOT/314/2016).

Termin składania ofert: do dn. 16.11.2016 r. do godz. 15.00.

Szczegółowe informacje znajdują się w załączonym Zaproszeniu nr BOT/314/2016 z dn. 04.11.2016 r:

Zaproszenie nr BOT-314-2016 - Oczyszczenie otwartego zbiornika retencyjnego Z1 w Nadolu (3293kB) pdf
Zał Nr1 do Zaproszenia BOT-314-2016_Wzór zlecenia (946kB) pdf
Zał Nr2 do Zaproszenia BOT-314-2016 - Formularz ofertowy (688kB) pdf
Zał Nr3 do Zaproszenia BOT-314-2016 - Wykaz zrealizowanych zleceń (367kB) pdf
Zał Nr4 do Zaproszenia BOT-314-2016 - Zezwolenie na wycinkę drzew (1539kB) pdf
Zał Nr5 do Zaproszenia BOT-314-2016_Wzór protokołu oględzin terenu (759kB) pdf
Zał Nr6 do Zaproszenia BOT-314-2016_Dokumentacja-zbiorniki pomp-przekroje (1206kB) pdf
Zał Nr7 do Zaproszenia BOT-314-2016_Dok. zdjeciowa_zbiornik Z1 na dz. nr 293_37 (3769kB) pdf
Zał Nr8 do Zaproszenia BOT-314-2016_Dok. zdjeciowa_zbiornik wodny na dz. nr 199_37 (2110kB) pdf

Wytworzył: Zbigniew Szczupakowski (4 listopada 2016)
Opublikował: Michał Rafałowicz (4 listopada 2016, 13:22:28)
Podmiot udostępniający: PSSE

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 277

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij